tisdag 13 oktober 2015

I huvudet på A Fangirl aka mig

Tja!

Elvira här. Jag sitter i min säng med mjukisbyxor, myströja, sockor och dammsugar pinterest på jakt efter Harry Potter-nördigt grejs. Är lite kär i Tom Felton (och Draco) för tillfället. Det kanske går över snart. (Eller inte. Har typ crushat på honom en liten tid redan, dock ej noterat förrän nu?!) VARFÖR ÄR HARRY POTTER ÖVER?! VARFÖRVARFÖRVARFÖÖÖÖRRRRKKL????????? Snälla J K Rowling. Bli Cassandra Clare och skriv hundratals rip offs till Harry Potter tack.
Done fangirling.

Ha! You wish. DET KOMMER DOWNTON ABBEY IDAG!!!!!! Älskareee. Om någon inte märkt det eh ..?

Ny serie jag börjat kolla på: Vampire Diaries. Jag tyckte första avsnittet var typ VÄRSTA JAG SETT pga så löjhligt men min syster sa att det blir bättre så jag ger det en chans och ja, bättre är det. Eller, om inte bra så spännande.

Annat jag gjort: krattat, stickat, hälsat på släkt, spelat in en book haul, ritat, mått dåligt, sovit ... dvs allt annat än bloggat. Som jag hade tänkt skulle vara prio ett nu under mitt höstlov. Så blev det inte. Är trött. Vill inte tvinga fram något. Orkar typ bara med Netflix okej?

Men JAG SKA. Jag ska börja skriva de där nio recensionerna som någon gång måste skrivas, jag ska vara mer aktiv eller iallafall mer "jämn" med mitt uppdaterande för nu har det inte blivit så har jag märkt.

Jag skrev ett shema till mig med allt jag tänkt hinna med under höstlovet. Hittills tror jag det bara påverkat negativt. Tror jag ska kasta det right this second. *puuuh! Känns som all världens tyngd lyftes från mina axlar*

Jag har fått hem världens minsta rec-ex! Och läst ut När hundarna kommer i ett huj! Och kommit underfund med att jag har alldeeeeeles för många olästa böcker för jag har flera bokkassar bredvid min säng. Inte okej.

Och ni kommer inte få någon Top Ten Tuesday från mig idag för jag är trött och den är svår och aeee jag vet inte. Kanske gör den imorron? (DON'T GET YOUR HOPES UP!)

Nu ska jag faktiskt försöka knåpa ihop någon recension. Kanske byta lakan, hjälpa till med maten, gå i duschen, TA TAG I MITT LIV, och sedan SE PÅ DOWNTON ABBEY!!!

Tur ändå att jag inte är den enda i min familj som gillar brittiska serier i slottsmiljö.

Men nog om mig. Hur äre med er? (Och - vad tror ni om recensionsvecka?)

1 kommentar:

  1. Väntar på din recension av När hundarna kommer, som jag tycker är så bra och så otäck. Känn ingen press...

    SvaraRadera